Συστήματα Ασφαλείας συναγερμου στην Μυκονο και στην Αθηνα

Αναλαμβανουμε εγκαταστάσεις  σε συστήματα ασφαλείας Paradox με μεγάλη αξιοπιοστία και αριστη τεχνικη υποστηριξη στην Μυκονο και στην Αθηνα.

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, κάνουν απαραίτητη την εγκατάσταση σε συστήματα ασφαλείας, ικανών να προστατεύσουν τους χώρους αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται σ’ αυτούς.

Οι συναγερμοί Paradox και γενικότερα τα συστήματα συναγερμού που θα αναλάβουν την προστασία των χώρων απέναντι σε προσπάθειες διάρρηξης πρέπει να είναι αποτελεσματικά και η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος συναγερμού προϋποθέτει την σωστή κατασκευή του και μια καλά σχεδιασμένη μελέτη του χώρου πριν την τοποθέτηση.

Αναλαμβάνουμε δωρεάν την μελέτη του χώρου σας, δίνουμε σημασία στην άποψή σας και σας προτείνουμε τα ιδανικότερα συστήματα συναγερμού που θα προστατεύσουν εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σπίτι σας, τον χώρο εργασίας σας. Επίσης τα ποιοτικά συστήματα συναγερμού θα σας κρατήσουν μακριά από το τραγικό εκείνο αίσθημα της παραβίασης του χώρου σας από παρείσακτους.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να διασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής σας και να αποτρέψουμε την πιθανότητα κλοπής του σπιτιού σας, Όσο και την προστασία των πράγματα για τα οποία νοιάζεστε περισσότερο. Η προστασία σας είναι προσωπική μας ευθύνη.

Προστατέψετε την οικογένεια και περιουσία σας , επιλέγοντας τοποθέτηση του Συστήματος ασφάλειας, είτε ενός Συναγερμού Τελευταίας Τεχνολογίας Paradox η παράλληλα με εγκατάστασή από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καμερων υψηλής ευκρίνειας.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα κέντρα λήψεως σημάτων.

Παρέχουμε Άριστη τεχνική υποστήριξη από την ομάδα τεχνικών της Multiform Electronics.

Χρησημοποιουμε κάμερες με υψηλής ευκρίνεια.

[/col] [/row]

Καμερες - Κλειστο κυκλωμα cctv στην Μυκονο

Συστήματα ασφαλείας – Κάμερες Ασφαλείας CCTV – Εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας

Αναλαμβανουμε την Μελέτη και εγκατάσταση Καμερων, κλειστου κυκλωματος CCTV στην Μυκονο χρησημοποιωντας τέσσερις απο τις κορυφαιες Μαρκες υψηλης τεχνολογιας και υψηλης ευκρίνειας HDifinition εικονας για καταγραφή τοπικα  και παρακολουθηση απο απόσταση μεσω smartphone και PC. Η Ποιοτητα, Αξιοπιστια, ανθεκτικοτητα της εγκαταστασης θα σας ικανοποιησουν αφου εχουμνε επιλεξει αυστηρα τις τεσσερις πιο αξιπιστες Μαρκες συστηματων  TVT, DAHUA, HIKVISION, MOBOTIX σε καταγραφικα DVR αλλα και σε καμερες.

Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης (κάμερες ασφαλείας) πλέον αναγκαία.
Τα συστήματα παρακολούθησης είναι απαραίτητα για την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας αλλα και της υλικής επάρκειας

Σχεδόν κάθε επιτυχημένη επιχείρηση σήμερα έχει κάμερες ασφαλείας εγκατεστημένες για την προφύλαξη των υλικών αγαθών αλλά και την επιτήρηση των υπαλλήλων της.

Παρακολούθηση του χώρου από το PC η το κινητο σας, Αποθήκευση της κάθε κίνησης σε βίντεο καταγραφής.                                       Ανιχνευτές κίνησης για οποιοδήποτε εγχείρημα.Δυνατότητα σύνδεσης από το κινητό.Δυνατότητα σύνδεσης σε Υπολογιστή.

 

https://phs.gr/systhmata-asfaleias-528

https://multiformelectronics.gr/el/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1/