Τηλεφωνικά Κέντρα Μυκονος

Τα τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic αποτελούν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες μιάς σύγχρονης επιχείρησης του Γραφειου ή την διαχειρηση των κλησεων σε μια βιλα στην Μυκονο με αρκετους ξενωνες, σε μια ραγδαία εξελισσόμενη αγορά όπου κυριαρχούν οι τεχνολογίες του διαδικτύου (Internet) και οι εφαρμογές του δικτύου φωνής Voice Over IP (VOIP) μέσω τοπικού δικτύου υπολογιστών ή γραμμών ADSL.

Περιλαμβάνουν πλούσιο βασικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με εξελιγμένες πρόσθετες εφαρμογές   ( διασύνδεση VOIP, εφαρμογή CTI, εσωτερικό VOICE MAIL).

Όλα τα τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic έχουν την δυνατότητα αναβάθμισης χωρητικότητας για τις γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων  της προσφέρουν την απόλυτη λύση για μικρές  επιχειρήσεις ( γραφεία, καταστήματα, σπίτια, κ.λ.π. ) μέχρι τις μεγαλύτερες εφαρμογές (εργοστάσια, νοσοκομεία, δημόσιες επιχειρήσεις ) και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Μέσα από μία γκάμα τηλεφωνικών κέντρων, σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σου και ανταποκρίνεται με επάρκεια στον αριθμό εργαζομένων της. Επιπλέον, εφόσον το τηλεφωνικό κέντρο που επιλέξεις συνδυαστεί με το δίκτυο τηλεφωνίας του ΟΤΕ τότε εξασφαλίζεις την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του, καθώς το δίκτυο ελέγχεται διαρκώς και αντιμετωπίζει άμεσα τυχόν παραβίαση ή κακόβουλη χρήση.*

Δώσε στην επιχείρησή σου τη δυνατότητα για ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεφωνική επικοινωνία με πολλαπλές δυνατότητες μέσα από τη συσκευή που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της!

Telephone Centers