Τηλεοπτική Λήψη - Nova - Cosmote tv - Digea - beinsports Στην Μύκονο

Δορυφορικη Ληψη NOVA και COSMOTE TV στην Μυκονο.

Η Πολυετη τεχνογνωσια και εμπειρια μας στον τομεα της δορυφορικης Ληψης μας εχουν  αναδειξει ως το πλεον εξιδεικευμενο συνεργειο εγκαταστασεων στην Μυκονο στην Δορυφορικη τηλεοπτικη ληψη μικρων Δορυφορικων πιατων για ευκολες ληψεις οπως Hotbird και eutelsat  για Nova και ote tv καθως και μεγαλων κατοπτρων για δυσκολους δορυφορους οπως Astra 28,5 για ληψη αγγλικων καναλιων.

Εχουμε υπαρξει εξουσιοδοτημενοι τεχνικοι των εγκαταστασεων Nova στην Μυκονο επι επτα χρονια με πανω απο 800 εγκαταστασεις.

Επισης Εξουσιοδοτημενοι τεχνικοι εγκαταστασεων Cosmote tv στην Μυκονο τα τελευταια 5 χρονια. 

Εμπιστευτειίε μας για την εγκατάσταση η την αποκατάσταση της βλαβης στο Cosmote tv στο Nova η στην κεραια Digea 

Μεγαλα δορυφορικα κατοπτρα δυσκολων δορυφορων. Bein Sports, Sky UK

Αν αναρωτιέστε  γιατι καποιοι εγκαθιστουν μεγάλα δορυφορικά κάτοπτρα που μαγνητίζουν τα βλέμματα, Είναι μονάχα το μέγεθός τους, ή μια ιδέα πίσω από την εικόνα που μας ταξιδεύει τηλεοπτικά σε όλον τον πλανήτη; Σίγουρα για εμάς τους εγκαταστατες ένα μεγάλο κάτοπτρο μεταφράζεται σε δύσκολες δέσμες, που λίγοι μπορούν να απολαύσουν. Για τον απλό θεατή, ένα μεγάλο δορυφορικό κάτοπτρο κρύβει απλά ένα μυστήριο εμεις ομως εχουμε πραγματοποιησει αρκετες εξιδικευμενες εγκαταστασεις στην Μυκονο με μεγεθη πιατων 2,50 μετρων για ληψη κυρίως  των δορυφορων Astra 28,5 (αγγλικα καναλια) και του Bard 26 για ληψη αραβικων καναλιων. Επισης ενα ενδιαφερον πακετο για αραβικα καναλια ειναι αυτο του Bein Sport and Movies που εκπεμπει απο τον Δορυφορο Arabsat η Bard με μεγεθος πιατου 160 CM.

Δορυφορική Λήψη

Πάντα αναρωτιόμουν τι έχουν τα μεγάλα δορυφορικά κάτοπτρα και μαγνητίζουν τα βλέμματα; Είναι μονάχα το μέγεθός τους, ή μια ιδέα πίσω από την εικόνα που μας ταξιδεύει τηλεοπτικά σε όλον τον πλανήτη; Σίγουρα για εμάς τους δορυφορομανείς ένα μεγάλο κάτοπτρο μεταφράζεται σε δύσκολες δέσμες, που λίγοι μπορούν να απολαύσουν. Για τον απλό θεατή, ένα μεγάλο δορυφορικό κάτοπτρο κρύβει απλά ένα μυστήριο…


Δορυφορικά Κάτοπτρα

Επειδή από μόνη της η κατηγορία των μεγάλων δορυφορικών κατόπτρων είναι ιδιαίτερη, τόσο λόγω των ακριβών μεταφορικών, όσο και για την εξειδικευμένη χρήση τους, για την έρευνά μας εντοπίσαμε και επικοινωνήσαμε με τις εταιρείες που είναι πραγματικά ενεργές στη χώρα μας. Και όταν λέμε ενεργές, εννοούμε τόσο από την εμπορική πλευρά, όσο και από τη σκοπιά της απαιτητικής τεχνικής υποστήριξης.

Η κατηγορία των μεγάλων δορυφορικών κεραιών αφορά κατά κύριο λόγο τους επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα τις ξενοδοχειακές μονάδες. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η μερίδα των απόλυτων δορυφορομανών που θέλει να έχει ένα μεγαθήριο στο σπίτι του.

Μάλιστα, εταιρίες με τις οποίες συνομιλήσαμε για την έρευνα, μας είπαν ότι το τελευταίο έτος αυξήθηκε ο αριθμός των ιδιωτών που αγόρασαν μεγάλο δορυφορικό κάτοπτρο, αφού καλώς ή κακώς απέκτησαν λόγω οικονομικής κρίσης τον ελεύθερο χρόνο που τους έλειπε, για να ασχοληθούν με ένα τέτοιο «παιχνίδι».

Δορυφορικά Κανάλια

Τα περισσότερα μεγαθήρια δορυφορικών κατόπτρων φεύγουν για τα νησιά και ιδιαίτερα γι’ αυτά που υπάρχει μεγάλος αριθμός αγγλόφωνων τουριστών. Ο στόχος για νησιά όπως η Ρόδος, η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Κεφαλλονιά κ.ά. είναι τις περισσότερες φορές τα ελεύθερα αγγλικά κανάλια, που επί σειρά ετών εκπέμπονταν από τον Astra 28,2E.

Επειδή όμως τα πράγματα για τα εν λόγω κανάλια είναι στις μέρες μας κάπως μπερδεμένα, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε μια πιο αναλυτική αναφορά των λόγων ζήτησης των μεγάλων δορυφορικών κεραιών.

Ποιες δέσμες δορυφόρων απαιτούν μεγάλα κάτοπτρα;

Οι πιο περιζήτητοι δορυφόροι του γεωστατικού μας τόξου, που αποτελούσαν διαχρονικά κίνητρο για εγκατάσταση μεγάλων κατόπτρων για τη λήψη δύσκολων δεσμών μετάδοσης, ήταν οι δορυφόροι της σειράς Astra στις 28.2 ανατολικά, καθώς μεταδίδουν αγγλικά κανάλια και ως γνωστόν τα αγγλικά αποτελούν στη χώρα μας την πιο διαδεδομένη ξένη γλώσσα, ενώ και οι Άγγλοι (και Ιρλανδοί) τουρίστες ακόμη και στις διακοπές τους δε θέλουν να χάνουν τις αγαπημένες τους σειρές, εκπομπές ή αθλητικές μεταδόσεις.

Προϊόντα δορυφορικής λήψηςδείτε την κατηγορία