Συστημα Ασφαλειας και καμερες ασφαλειας

Συστημα ασφαλειας

Συστημα ασφαλειας Συναγερμου και καμερες ασφαλειας καταγραφης και παρακολουθησης

Γνωρίζουμε ότι το σπίτι σας στεγάζει ό,τι πολυτιμότερο έχετε γιαυτο επισκεπτόμαστε το χώρο σας, προσφέροντάς σας, μία δωρεαν τεχνοοικονομικη μελέτη για συστημα ασφαλειας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συστηματα Ασφαλειας είναι όλα εκείνα τα ηλεκτρονικά συστήματα που συμβάλλουν στην προστασία ενός χώρου καθώς και στην ασφάλεια των φυσικών προσώπων που υπάρχουν σε αυτόν. Τα συστήματα ασφαλείας μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

  1. Στα συστήματα συναγερμού και
  2. στα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να διασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής σας και να αποτρέψουμε την πιθανότητα κλοπής του σπιτιού σας, Όσο και την προστασία των πράγματα για τα οποία νοιάζεστε περισσότερο. Η προστασία σας είναι προσωπική μας ευθύνη.

Προστατέψετε την οικογένεια και περιουσία σας , επιλέγοντας τοποθέτηση του Συστήματος ασφάλειας, είτε ενός Συναγερμού Τελευταίας Τεχνολογίας Paradox η παράλληλα με εγκατάστασή από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καμερων υψηλής ευκρίνειας.

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα κέντρα λήψεως σημάτων.

Παρέχουμε Άριστη τεχνική υποστήριξη από την ομάδα τεχνικών της Multiform Electronics.

Χρησημοποιουμε κάμερες με υψηλής ευκρίνεια.

Συναγερμοι

  • Οι συναγερμοί είναι από τα πιο διαδεδομένα συστηματα ασφαλειας λόγω της αποτελεσματικότητάς τους. Στόχος των συναγερμών είναι να ασφαλίζουν εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους με ειδικές σκευές ανίχνευσης. Όταν αντιληφθούν κάποια κίνηση ή προσπάθεια διάρρηξης ενεργοποιούν τις σειρήνες.

    Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού

     – Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα της υπηρεσίας παρακολούθησης των ειδοποιήσεων από το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού. Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού είναι ένας σταθμός παρακολούθησης που λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και ελέγχει τα συνδεμένα σε αυτόν συστήματα συναγερμού. Όταν για κάποιο λόγο ενεργοποιείται ο συναγερμός του σπιτιού, δέχεται το σήμα και ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες, την αστυνομία και όποιο άλλο φυσικό πρόσωπο ή υπηρεσία επιθυμεί ο πελάτης.

    Ειδοποίηση συναγερμού με SMS (GSM)

     – Η συσκευή GSM είναι μία συσκευή η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε συναγερμό. Περιέχει μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας SIM και σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός για οποιονδήποτε λόγο. Αποστέλλεται ειδικό σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων ή και στο-α κινητό-α που έχουμε επιλέξει ένα γραπτό SMS με την συγκεκριμένη ειδοποίηση. Οι συσκευές GSM τοποθετούνται συνήθως σε εγκαταστάσεις συναγερμών όπου δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή ώστε να ειδοποιείται το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Στην περίπτωση που θέλουμε να εξασφαλίσουμε πως σε περίπτωση που κοπεί η τηλεφωνική σύνδεση θα αποσταλεί μήνυμα οπωσδήποτε στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Έξυπνη μελέτη και εγκατάσταση Συναγερμού με διπλές και τριπλές ζώνες προστασίας και ειδοποίησης μας.

Συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας 

Στα συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας συγκαταλέγονται οι κάμερες ασφαλείας (παρακολούθησης) με την χρήση των οποίων υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης ενός χώρου. πχ. από μία οθόνη υπολογιστή ή ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα της καταγραφής και εγγραφής σε video ώστε να μπορούν να ανακτηθούν πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

Δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης του συστήματος καμερών μέσα από εφαρμογή στο κινητό μας σε πραγματικό χρόνο.

Διαχείρισης του συστήματος συναγερμού Paradox σε πραγματικό χρόνο εξ αποστάσεως από το κινητό μας μέσω της εφαρμογής IParadox.

Το συστημα ασφαλειας θα σας δωσει την σιγουρια που χρειαζεστε.

https://paradox.gr/i-eteria/

 

https://multiformelectronics.gr/product-category/sinagermos-paradox/

2 thoughts on “Συστημα Ασφαλειας και καμερες ασφαλειας

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.